info@cti-sl.es Badalona (Barcelona) 93 70 73 100

ACCESSIBILITAT

A CUADROS, TRACEADOS E INSTALACIONES ELÉCTRICAS, S.L., estem compromesos a assegurar que el nostre lloc web sigui accessible per a tots els usuaris, independentment de les seves capacitats o limitacions. Per això, hem pres mesures per complir amb les normatives d’accessibilitat web i hem treballat per oferir una experiència en línia inclusiva i equitativa.

Hem dissenyat el nostre lloc web amb les següents característiques d’accessibilitat:

  1. Compatible amb lectors de pantalla: Hem optimitzat el nostre lloc web per ser compatible amb lectors de pantalla, permetent als usuaris amb discapacitats visuals o ceguesa navegar pel nostre lloc web i accedir al seu contingut sense problemes.
  2. Teclat accessible: Els usuaris que no poden fer servir un ratolí poden navegar pel nostre lloc web utilitzant només el teclat. Hem dissenyat el nostre lloc web de manera que es puguin utilitzar tecles d’accés ràpid per accedir a diferents parts de la pàgina.
  3. Contrast adequat: Hem utilitzat colors d’alta visibilitat i un contrast adequat entre el text i el fons perquè els usuaris amb discapacitats visuals puguin llegir el contingut sense dificultats.
  4. Mida de lletra ajustable: Els usuaris poden augmentar o disminuir la mida de la lletra al nostre lloc web per adaptar-se a les seves necessitats de lectura.
  5. Alternatives per a contingut no textual: Proporcionem descripcions d’imatges i vídeos, així com transcripcions de contingut multimèdia, perquè els usuaris amb discapacitats visuals o auditives puguin accedir a tot el contingut del nostre lloc web.
  6. Estructura clara: Hem organitzat el contingut del nostre lloc web de manera clara i coherent, amb encapçalaments i subtítols descriptius per facilitar la navegació i la comprensió del contingut.
  7. Compatibilitat amb tecnologies d’assistència: Hem provat el nostre lloc web per assegurar-nos que sigui compatible amb diferents tecnologies d’assistència, com lectors de pantalla i dispositius d’entrada alternatius.

Estem compromesos a continuar millorant l’accessibilitat del nostre lloc web per a tots els usuaris. Si teniu alguna suggerència o problema amb l’accessibilitat del nostre lloc web, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Ir al contenido