AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Razó social: CUADROS, TRACEADOS E INSTALACIONES ELÉCTRICAS, S.L.

NIF: B66415555

Adreça: Avda. del Conflent, 86 Nave 26, 08915 Badalona (Barcelona)

Telèfon: (+34) 93 7073100

Email: info@cti-sl.es

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Respondre a les consultes realitzades a través dels formularis de la pàgina web sobre els nostres serveis.

El present avís legal (d’ara endavant, l'”Avis Legal”) regula l’ús del lloc web: www.cti-sl.es

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general, les relacions entre CUADROS, TRACEADOS E INSTALACIONES ELÉCTRICAS, S.L. i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat i accepta que l’accés a la present web no suposa, en cap cas, l’inici d’una relació comercial amb CUADROS, TRACEADOS E INSTALACIONES ELÉCTRICAS, S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTELLECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de CUADROS, TRACEADOS E INSTALACIONES ELÉCTRICAS, S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web, fins i tot citant les fonts, llevat que hi hagi el consentiment per escrit de CUADROS, TRACEADOS E INSTALACIONES ELÉCTRICAS, S.L..

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

CUADROS, TRACEADOS E INSTALACIONES ELÉCTRICAS, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web, podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

CUADROS, TRACEADOS E INSTALACIONES ELÉCTRICAS, S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a les pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per mitjà d’enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CUADROS, TRACEADOS E INSTALACIONES ELÉCTRICAS, S.L.. La presència d’enllaços a les pàgines web de CUADROS, TRACEADOS E INSTALACIONES ELÉCTRICAS, S.L. té finalitat merament informativa i, en cap cas, suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

 

Skip to content