info@cti-sl.es Badalona (Barcelona) 93 70 73 100

SERVEIS

Els nostres serveis

Àmplia Gamma de Serveis

LOESS ELECTRICAL ENGINEERING

Quadres Elèctrics

A CTI ens especialitzem en oferir solucions completes quant a quadres elèctrics. Des del disseny inicial fins a l’execució i la posada en marxa, ens assegurem de complir amb els més alts estàndards de qualitat i precisió en cada pas del procés. Fabriquem una àmplia gamma de quadres elèctrics adaptats a les necessitats específiques de cada client i sector industrial. El nostre equip altament qualificat s’encarrega del disseny d’esquemes, fabricació, muntatge, etiquetatge, cablejat i connexió d’elements, així com de les proves exhaustives per garantir un funcionament òptim. Confieu en la nostra experiència i compromís per obtenir solucions fiables i eficients en el control i automatització de màquines i processos industrials.

LOESS ELECTRICAL ENGINEERING

Traçats Elèctrics

A CTI, oferim serveis especialitzats en l’execució i la instal·lació de sistemes de tracejat elèctric per a l’escalfament o manteniment de temperatures en diversos entorns industrials. Treballem en estreta col·laboració amb fabricants per dissenyar i desenvolupar solucions personalitzades que s’adaptin perfectament a les necessitats específiques de cada instal·lació. El nostre equip altament qualificat i experimentat garanteix un estudi tècnic minuciós, una execució impecable i una supervisió constant per assegurar l’eficiència i la seguretat de cada sistema de traçat elèctric que implementem.

LOESS ELECTRICAL ENGINEERING

Instal·lacions Elèctriques

A CTI, ens sentim orgullosos d’oferir serveis d‘instal·lacions elèctriques de baixa tensió de la més alta qualitat i fiabilitat. El nostre equip compta amb una àmplia experiència professional i està compromès amb la satisfacció plena dels nostres clients. Des del disseny inicial fins a l’execució i la posada en marxa, ens assegurem de complir amb les màximes exigències de qualitat, seguretat i eficiència en cada projecte. Treballem a diversos sectors industrials, proporcionant solucions personalitzades que garanteixen la millor adaptació a les necessitats específiques de cada client.

Serveis elèctrics a mida

Energia en moviment, solucions en constant evolució: CTI, el teu soci energètic.

Innovació energètica, servei impecable:

CTI marca la diferència

LOESS ELECTRICAL ENGINEERING

Experiència i Compromís

A CTI, combinem anys d'experiència al sector elèctric amb un ferm compromís cap a l'excel·lència en els nostres serveis. Des de la consultoria inicial fins a l'execució del projecte, cada pas el fem amb precisió i dedicació per satisfer les necessitats dels nostres clients.

LOESS ELECTRICAL ENGINEERING

Solucions Personalitzades

Reconeixem que cada indústria i cada projecte tenen requisits únics. És per això que a CTI ens especialitzem en oferir solucions personalitzades que s'adapten específicament a les necessitats i desafiaments de cada client. No importa com de complex sigui el projecte, som aquí per trobar la solució elèctrica perfecta per a tu.

LOESS ELECTRICAL ENGINEERING

Qualitat i Seguretat

A CTI, la qualitat i la seguretat són els nostres pilars fonamentals. Ens comprometem a complir els més alts estàndards de qualitat en cada aspecte dels nostres serveis elèctrics, garantint no només un rendiment excepcional, sinó també la seguretat absoluta en cada projecte que emprenem.

PREGUNTES FREQÜENTS

Volem resoldre els teus dubtes

A CTI oferim una àmplia gamma de serveis al camp elèctric, incloent el disseny i fabricació de quadres elèctrics, la instal·lació de sistemes de tracejat elèctric, i l’execució d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió. El nostre objectiu és proporcionar solucions integrals i personalitzades que satisfacin les necessitats específiques de cada client.

CTI treballa amb una varietat de sectors industrials, incloent-hi alimentació, automoció, farmacèutica, química, entre d’altres. La nostra àmplia experiència ens permet adaptar-nos a les necessitats particulars de cada sector, oferint solucions elèctriques eficients i segures.

A CTI, ens comprometem a complir amb els més alts estàndards de qualitat i seguretat en cada projecte que emprenem. Comptem amb un equip altament qualificat i experimentat, així com els recursos tècnics necessaris per garantir l’excel·lència en l’execució dels nostres serveis. A més, seguim estrictament totes les normatives i regulacions aplicables al camp elèctric.

El nostre procés de treball comença amb una consulta inicial on analitzem les necessitats i requeriments específics del client. A partir d’aquí, desenvolupem una proposta personalitzada i detallada, que inclou el disseny i la planificació del projecte. Un cop aprovada la proposta, procedim amb l’execució i la posada en marxa del projecte, assegurant-nos de complir amb els terminis acordats i mantenir una comunicació constant amb el client durant tot el procés.

Sí, a CTI oferim serveis de manteniment i suport postvenda per garantir el funcionament òptim i continu dels sistemes elèctrics que instal·lem. El nostre equip tècnic està disponible per resoldre qualsevol problema o dubte que pugui sorgir, i ens comprometem a oferir un servei ràpid i eficient per minimitzar qualsevol interrupció en l’operativitat dels nostres clients.

sectors i activitats

Estem presents en diferents sectors i activitats:

Alimentació, Automoció, Laboratoris farmacèutics, Indústria Química bàsica i fina, Enginyeries i serveis, Línies Robotitzades, Fabricant de Màquines Estàndard i Especials, Aeronàutic, Plantes i tractament de Residus, Centrals T. Cicle Combinat, Centrals Tèrmiques Elèctriques, Depuració Contra incendis, Sabons i detergents, Pintures i vernissos, Emmagatzematge de Sòlids i Líquids, Perfumeria i Cosmètica, Petroquímiques, Tractament de gasos GNL, Terminals Portuàries, Cel·luloses, Cementeres, Entre altres...

Skip to content