info@cti-sl.es Badalona (Barcelona) 93 70 73 100

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del que s’estableix per la Llei orgànica de Protecció de Dades i altres normatives aplicables, l’informem que les dades personals que ens proporcioni a través del nostre lloc web seran tractats de manera confidencial i seran incorporats a un fitxer automatitzat titularitat de CUADROS, TRACEADOS E INSTALACIONES ELÉCTRICAS, S.L., amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud i mantenir-li informat dels nostres productes i serveis.

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit dirigit a l’adreça Av. del Conflent 86 Nau 26 08915 Badalona o a l’adreça de correu electrònic info@cti-sl.es.

D’altra banda, l’informem que en el nostre lloc web utilitzem cookies amb la finalitat de millorar la seva experiència de navegació. Pot consultar aquí la nostra política de cookies.

Aquesta política de privacitat pot sofrir modificacions, per la qual cosa li recomanem revisar-la periòdicament.

Si té algun dubte o necessita més informació sobre com tractem les seves dades personals, si us plau, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres a través dels nostres canals d’atenció al client.

Aquesta política s’aplica únicament a aquesta pàgina web, no sent aplicable a pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir des d’enllaços inclosos en el nostre lloc web.

Última actualització: 3 de setembre de 2023.

Skip to content