info@cti-sl.es Badalona (Barcelona) 93 70 73 100

SOBRE NOSALTRES

Sobre C.T.I.

Benvinguts a

Quadres, Traçats i Instal·lacions Elèctriques

Som una empresa jove amb un equip de professionals experimentats al sector elèctric industrial. Amb més de 25 anys d'experiència ens destaquem per la nostra capacitat per adaptar-nos a les necessitats específiques de cada client. El nostre compromís rau en proporcionar solucions tècniques i econòmiques de la més alta qualitat, mantenint relacions sòlides i de confiança amb fabricants, enginyeries i clients finals.

CUADROS, TRACEADOS E INSTALACIONES ELÉCTRICAS, S.L.

Atenció al Client

A CTI, valorem profundament la satisfacció del client. Ens esforcem per mantenir una comunicació oberta i transparent amb els nostres clients a cada etapa del projecte, assegurant-nos d’entendre les seves necessitats i expectatives per poder superar-les amb escreix. La teva satisfacció és la nostra prioritat número u.

Experiència i Compromís

A CTI, combinem anys d'experiència al sector elèctric amb un ferm compromís cap a l'excel·lència en els nostres serveis. Des de la consultoria inicial fins a l'execució del projecte, cada pas el fem amb precisió i dedicació per satisfer les necessitats dels nostres clients.

Solucions Personalitzades

Reconeixem que cada indústria i cada projecte tenen requisits únics. És per això que a CTI ens especialitzem en oferir solucions personalitzades que s'adapten específicament a les necessitats i desafiaments de cada client. No importa com de complex sigui el projecte, som aquí per trobar la solució elèctrica perfecta per a tu.

Qualitat i Seguretat

A CTI, la qualitat i la seguretat són els nostres pilars fonamentals. Ens comprometem a complir els més alts estàndards de qualitat en cada aspecte dels nostres serveis elèctrics, garantint no només un rendiment excepcional, sinó també la seguretat absoluta en cada projecte que emprenem.

Innovació Constant

A CTI ens mantenim a l'avantguarda de les últimes tecnologies i tendències al camp elèctric

El nostre equip està contínuament buscant noves maneres d'innovar i millorar els nostres serveis per proporcionar als nostres clients solucions encara més eficients i avançades.

Skip to content